Home

07 March 2017

MAG-vacature: algemeen secretaris


De MAG is op zoek naar een algemeen secretaris.


De MAG zoekt een
algemeen secretaris m/v
voor 32 uur per week

Ter versterking van het eigen team zoekt de MAG een nieuwe medewerker die sterk is in communicatie en zelfstandig kan werken aan de kernzaken waar de MAG voor staat. Tevens zal deze vrouw of man zich moeten vastbijten in de diverse dossiers. Voor deze veel omvattende, maar zeker enerverende functie zoeken we een motorrijdende vrouw of man die de basis gaat zijn waar de MAG-vereniging om gaat draaien.

Wat ga je doen?
Als algemeen secretaris signaleer en analyseer je zelfstandig ontwikkelingen en vraagstukken waarmee de MAG geconfronteerd wordt. Daarvoor volg je actief de beleidsplannen van de regering en de Tweede Kamer, werk je intern aan de lopende thema's en neem je deel aan de verschillende overleggen waarvan de MAG deel uitmaakt.

In overleg met het bestuur voorzie je deze ontwikkelingen mondeling en schriftelijk van commentaar, zowel in het Mag-a-zine, het verenigingsblad van de MAG, als op onze internetpagina en onze sociale media. Het accent ligt daarbij op het helder formuleren van standpunten, zodat deze ook in de vereniging gedragen kunnen worden.

Als algemeen secretaris faciliteer je tevens de overige medewerkers en vrijwilligers, onderhoud je het kennisnetwerk en ben je de contactpersoon voor alle belanghebbenden.

De algemeen secretaris werkt vanuit huis. Het salaris is nader te bepalen en onkosten worden vergoed volgens de geldende fiscale normen.

Met wie werk je samen?
Naast het bestuur zul je ook samenwerken met de beleidsmedewerker verkeer en de beheerder van het meldpunt groen licht. Tevens zal je activiteiten in het land coördineren, vrijwilligers hiervoor inzetten en de resultaten hiervan communiceren met de achterban.

Ben jij dat?
De persoon die wij zoeken is communicatief vaardig, zowel in woord als met de pen, en tegelijkertijd diplomatiek. Je hebt gevoel voor humor. Je bent motorrijder. Je weet snel tot de kern van ingewikkelde onderwerpen door te dringen. Je hebt een analytische geest die in staat is problemen naar heldere en praktische oplossingen te vertalen. Je bent zorgvuldig in je werk en je relaties en weet goed om te gaan met belangentegenstellingen. Je bent bereid een breed scala aan vraagstukken aan te pakken, gaat hier resultaatgericht mee om en bent in staat over de grenzen van het eigen vakgebied heen te kijken.

Wij vragen
- Zelfstandig werkend
- Proactieve houding
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- Scherpe analyse en oordeelsvorming
- Verbindend
- Om kunnen gaan met sociale media

Wij bieden
- Een verantwoordelijke en zelfstandige functie
- Ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
- Informele werksfeer en gemotiveerde collega’s
- Een aanstelling van een half jaar, met de intentie bij goed functioneren door te groeien naar een vaste aanstelling

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met bestuurslid Dolf Willigers, e-mail: secretaris@mag-nl.org.

Een korte motivatie met cv kun je voor 14 april 2017 mailen naar secretaris@mag-nl.org. De eerste gesprekken vinden plaats in de eerste helft van mei 2017.