Home

13 November 2017

Stoere bikers luisteren naar het verhaal van de MAG tijdens de Bigtwin Motorshow


Wij waren goed en zichtbaar vertegenwoordigd bij de ingang van de jaarlijkse Bigtwin Motorshow in Houten.
Dit jaar stonden we met een grote stand, waar we voldoende ruimte hadden om het verhaal van de MAG te kunnen vertellen aan de bezoekers van de motorshow.
Het waren drukbezochte dagen voor de Bigtwin.
De vrijwilligers van de MAG hebben de bezoekers weer op de hoogte kunnen brengen van de onderwerpen waar de Algemeen Secretaris samen met de andere medewerkers mee bezig is.
Onderwerpen die de bezoekers van de Bigtwin direct aanspraken waren de acties van de MAG om samen met de provincies de provinciale wegen veiliger te maken, de uitdagingen rondom de zelfrijdende auto’s en het komende gekoppeld intelligent transport systeem, maar ook zaken zoals het aanspreken van de wegbeheerder op onveilige wegsituaties. Onderwerpen zoals het tegenhouden van de APK voor motorfietsen en natuurlijk de sidemount voor kentekenplaten werden met veel belangstelling gevolgd. Ook kwamen de afgesloten dijken in de gesprekken naar voren waar de MAG actie voor voert. De waardering voor het werk van de MAG hiervoor werd meerdere keren uitgesproken.

De vrijwilligers hebben zich het weekend ook ingezet om nieuwe leden te werven en ook dat is goed gelukt. Het team van de MAG heeft tijdens het weekend ook genoten van de terugkoppelingen die de motorrijders aan ons als belangenvereniging gaven. Dat sterkt ons juist om door te gaan met alle acties, al het lobby werk en alle andere bijbehorende activiteiten om het voor de Nederlandse motorrijder veiliger, vrijer en betaalbaar te houden.

Tekst: Michiel Buitenwerf


Op de foto voorzitter Michiel Buitenwerf en vrijwilliger Mathijs van der Noordaa