Home

08 May 2018

PINKSTEREN? MOTORFEEST!


Op eerste en tweede pinksterdag organiseert Promotor voor de tweede keer het Mega Motortreffen. De MAG is er natuurlijk bij!


Vorig jaar kwamen er bijna 8.500 motorrijders naar de Expo Haarlemmermeer. En terecht, want er is op 20 en 21 mei van alles te beleven. Je kunt er offroadrijden, proefrijden op de nieuwste modellen of met je motormaten live motosport kijken op grote schermen, en er is een motormarkt, live muziek (voor en door motorrijders!) en een groot Foodtruk Festival.

MAG-stand
Vlakbij de stand van organisator Promotor vind je de vrijwilligers van de MAG, die de bezoekers vertellen waar de MAG voor staat, wat we allemaal gedaan hebben en waar we nu mee bezig zijn. Een ideale gelegenheid om lid te worden of om een vriend lid te maken. Omdat we dertig jaar bestaan betalen nieuwe leden slechts 30 euro tot en met 2019. Maak je een vriend lid? Dan krijg je zelf 50% korting op je contributie voor 2019!

Prijzen winnen!
Een bezoekje aan de stand is ook de moeite waard omdat er wat te winnen valt. We hebben een schademotor op z’n kant gelegd. De drie mensen die de motor in de kortste tijd correct op z’n wielen zetten, winnen een cadeaubon van 100, 50 of 20 euro, te besteden bij sponsor MotoPort Amsterdam.

Zorg dat je erbij bent!

Mega Motortreffen
20 en 21 mei 2018
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen